Γράφει η Αλέξια Αποστολίνα
Σίγουρα ο τίτλος δεν λύνει το αίνιγμα για αυτό και είμαι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψω πως πρόκειται για το πιο φινετσάτο και ιστορικό restaurant το “Gold” by Dolce Gabbana , το οποίο μαγεύει με την παρουσία , την καλαισθησία του αλλά και με τα ποιοτικά μενού τα οποία προσφέρει στους ακατανίκητους fashion lovers, που κάθε χρόνο επισκέπτονται το Μιλάνο για αυτή την μοναδική γευστική εμπειρία υψηλής ραπτικής. Για την ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν αυτό το θεσπέσιο εστιατόριο έχει βγάλει ένα μενού το οποίο υπόσχεται να κατακτήσει μέχρι και τους πιο «ιδιόρρυθμους» ιδιόρρυθμους της ιταλικής κουζίνας. Το βασικό θέμα του λοιπόν είναι υλικά από την πανέμορφη Σικελία σε συνδυασμούς κλασικούς όπως μοσχαρίσια μπριζόλα με πουρέ κολοκύθας ,άλλα μέχρι και τα πιο γκουρμέ όπως ραβιόλια αγκινάρας σε συνδυασμό με φόντι πατάτας, φουντουκιού και πέρλες τρούφας. Φυσικά στο υπόλοιπο μενού ακόμα κ τα χρώματα των πιάτων είναι θεϊκά μιας και κυριαρχούν όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου από τα παντζάρια μέχρι και τα εξωτικά raspberry που σε συνδυασμό με τα δροσερά lime sorbet απογειώνουν την βραδιά σε ένα όνειρο! Η all time classic σαμπάνια δεν θα μπορούσε να λείπει και οι υπέροχες μουσικές υπόσχονται αξέχαστες στιγμές γεμάτες κομψότητα, γούστο άλλα και απαράμιλλη πολυτέλεια. Ίσως το κόστος να μην είναι τελείως προσιτό όμως η ζωή είναι μικρή και όλοι μας δικαιούμαστε τέτοιες στιγμές εμπνευσμένες από μια άλλη εποχή! Happy love- couture day!
Πηγή + εικόνα http://www.dolcegabbana.com/gold/menus#