Αναστάτωση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη όταν κάποιοι υγευονομικοί επιχείρησαν να σπάσουν τον φραγμό της αστυνομίας και να περάσουν περάσουν από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα να φτάσουν στον χώρο που οι επίσημοι πραγματοποιούσαν δηλώσεις, μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, δυο τρεις γυναίκες γυναίκες κατάφεραν να φτάσουν πολύ κοντά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και φώναξαν συνθήματα ζητώντας να επιστρέψουν στην εργασία τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή.
Οι υγειονομικοί φώναξαν «ντροπή σας» και «αίσχος», με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να διατηρεί την ψυχραιμία της και να περιμένει να απομακρυνθούν για να στείλει το δικό της μήνυμα.
Οι γυναίκες απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των αστυνομικών, ενώ στον χώρο της παρέλασης, στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρέμειναν δύο ομάδες υγειονομικών για να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία με συνθήματα, υπό την επιτήρηση των αστυνομικών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην “ΜΠΑΜ” που κυκλοφορεί: Το στέλεχος (του ΣΥΡΙΖΑ) που “ψάρευε” τη 12χρονη!