Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024

3D εκτύπωση τροφών χωρίς αλλοίωση της γεύσης!

Normal
0

false
false
false

EL
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Σε τρισδιάστατη εκτύπωση τροφών προχωρά εταιρία στη Γερμανία, προκειμένου να δώσει λύση στα προβλήματα ασθενών που δυσκολεύονται με την κατάποση τροφών. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί έρευνα για την περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ευρέως σε ιδρύματα όπου νοσηλεύονται ασθενείς που δυσκολεύονται στη μάσηση και την κατάποση, είτε είναι παιδιά είτε είναι ηλικιωμένοι.

Η εταιρία Biozoon υποστηρίζει ότι με τη μέθοδο της εκτύπωσης των τροφών δε χάνεται η γεύση, ενώ τα τρόφιμα είναι περισσότερο ελκυστικά σε σχέση με τις πολτοποιημένες τροφές…

Διαβάστε περισσότερα στο: isotimos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ