1:02 Κυριακή 7 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ: Ζαχαριάδης, Σπίρτζης και Νοτοπούλου οι επόμενοι στην λίστα Κασσελάκη (Βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Ζαχαριάδης, Σπίρτζης και Νοτοπούλου οι επόμενοι στην λίστα Κασσελάκη (Βίντεο)

Η χθεσινή απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί εκτός Κουμουνδούρου ο Γιώργος Τσίπρας αναζωπύρωσε το κλίμα έντασης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς η κίνηση αυτή ήρθε μετά την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την θέση που κατείχε στην ΚΟ του κόμματος.

Η δεύτερη απομάκρυνση, σύμφωνα με το diaforetiko.gr , ενός πρώην βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί κριτική στην νέα ηγεσία- έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι ο πρόεδρος έχει αποφασίσει σιγά και μεθοδικά να απομακρύνει όσους διαφωνούν μαζί του και εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους. Μιλούν μάλιστα για λίστα προγραφών.

Ποιοι είναι οι επόμενοι

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι στο στόχαστρο της ηγετικής ομάδας του κόμματος βρίσκονται ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης αλλά και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο επίκεντρο κακόβουλων διαρροών παρά το γεγονός ότι και δούλεψε αποτελεσματικά στις ευρωεκλογές και η παρουσία της στο Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα καλή.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η επίθεση που δέχεται έχει την βάση της στο γεγονός ότι κάποιοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στην περιφέρειά της στις επόμενες εκλογές καθώς στις δικές τους δεν πηγαίνουν καλά.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος έχει συστρατευθεί με τον Χάρη Δούκα στον δήμο της Αθήνας – που όπως είναι γνωστό έχει δηλώσει παρών στην ιστορία της κεντροαριστεράς – λέγεται ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά τον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί από πολλές θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη ανάμεσα τους» (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας