Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Κύπρος: Οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια μητέρα

Από ένα λάθος έχασε τη ζωή της μια 43χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα της Κύπρου, όταν ο 15χρονος γιος της την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου, η 43χρονη γυναίκα βρισκόταν στο εξοχικό της στο χωριό Λάγεια με τρία από τα πέντε παιδιά της, όταν ο 15χρονος γιος της κρατούσε το φλόμπερ και το περιεργαζόταν.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Ο ανήλικος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, νομίζοντας ότι το όπλο δεν ήταν οπλισμένο, το γύρισε προς το κεφάλι της μητέρας του και τράβηξε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.[/quote_text]

Σε κατάσταση πανικού τα δύο αδέλφια του 15χρονου, 25 και 11 ετών, έτρεξαν στο χωριό και ενημέρωσαν τον κοινοτάρχη, ο οποίος έσπευσε στο εξοχικό. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 15χρονος, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε από τον αδερφό του στο σπίτι τους στη Λεμεσό, όπου μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας, η οποία διερευνά σε ποιον ανήκει το κυνηγετικό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή τού 15χρονου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ