Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ποιά είναι η γιατρός που θα χειρουργήσει τη Βίκυ Σταμάτη

Το όνομα της επιμελήτριας Α’ του τμήματος Πλαστικής χειρουργικής όπως και η υπογραφή της βρίσκονται στο έγγραφο για την εισαγωγή της κρατούμενης που προωθήθηκε αρμοδίως μέσα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αντικατάστασης του υλικού των ενθεμάτων.

 

Από το ΙΚΑ στο ΕΣΥ

Η κυρία Κοτρώτσιου είναι πλαστική χειρουργός με μεγάλο κύκλο ασθενών. Η προϋπηρεσία της επί μια δεκαετία στο παλαιό 6ο θεραπευτήριο ΙΚΑ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας είχε εμπλουτίσει σημαντικά το πελατολόγιο της όπως και τη γκάμα των αισθητικών επεμβάσεων που έκανε.

Στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρούσε, όπως είχε δικαίωμα ως γιατρός του ΙΚΑ, στην καρδιά του Κολωνακίου διενεργούσε τις δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις που ζητούσαν όλες οι γυναίκες τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Μεσοθεραπεία, ενέσιμες θεραπείες, μπότοξ, προσθετικές στήθους, λιποαναρρόφηση, επεμβάσεις με χρήση βλαστοκυττάρων, ο,τι νεότερο χρησιμοποιεί η ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής στη μάχη κατά της φθοράς που φέρνει ο χρόνος, εφαρμόζονται από την κυρία Κοτρώτσιου όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα που διατηρεί ως πλαστική χειρουργός αλλά και τις δεκάδες συνεντεύξεις της σε έντυπα και τηλεοπτικά μέσα.

Η διοικητική αναδιάρθρωση του ΕΣΥ και των νοσοκομείων, λόγω μνημονίου, την έφεραν όπως και μερικές άλλες χιλιάδες συναδέλφους της με το …ζόρι στον “Αγιο Σάββα” καθώς όλο το ογκολογικό θεραπευτήριο του ΙΚΑ ενώθηκε με τον “Αγιο Σάββα” και το προσωπικό του ΙΚΑ ανέλαβε να καλύψει σε κάποιες περιπτώσεις τα κενά που υπήρχαν στο δημόσιο νοσοκομείο. Από τον Νοέμβριο του 2011 η κυρία Κοτρώτσιου εντάχθηκε στο ιατρικό δυναμικό του δημόσιου νοσοκομείου και προήχθη βάσει του ισχύοντος νόμου σε επιμελήτρια Α’ έχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια στο ΙΚΑ.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ