Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Τέλος εποχής για τον Παπα-Ανδρέα στον Αετό Ανωγείων

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας ως πρόεδρος του Αετού Ανωγείων, χρόνια που συνδέθηκαν με την αναγέννηση της ομάδας, που κόσμησε με την συμμετοχή της το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ο παπα- Ανδρέας Κεφαλογιάννης αναμένεται να ανακοινώσει εντός των ημερών την αποχώρηση του από την ηγεσία του σωματείου του Ανωγείων.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και έρχεται ως αποτέλεσμα του φόρτου εργασίας για τον παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη , ο οποίος πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού και σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητες του δεν θα μπορούσε να συμμετέχει με τον ίδιο τρόπο στα κοινά της ομάδας.

Κύριο μέλημα του παπά Ανδρέα ήταν η ομαλή λειτουργία του Αετού και αποχωρεί τώρα καθώς η ομάδα θα περάσει σε χέρια νέων ανθρώπων του χωριού, που σίγουρα θα θελήσουν να πατήσουν στα χνάρια του προκατόχου τους και να ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα την ομάδα και το όνομα του Αετού.

Την Τρίτη 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο όπου και αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος πρόεδρος και το νέο συμβούλιο της ομάδας των Ανωγείων. Οι διεργασίες έχουν ήδη γίνει και το σίγουρο είναι ότι ο Αετός θα είναι και τα επόμενα χρόνια σε καλά χέρια ντόπιων ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα .

Ο παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης  ασφαλώς θα βοηθήσει με τις εμπειρίες και τις γνωριμίες του την ομάδα του Αετου , πάντα θα είναι δίπλα της, και σίγουρα θα αισθάνεται υπερήφανος που με τον αγώνα τόσων χρόνων πλέον αναδεικνύονται πολλά παιδιά από τα Ανώγεια ως ταλέντα στο Κρητικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ