Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Ενδιαφέρον επιχειρηματία για τον Πανιώνιο

Σε συζητήσεις για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Οι επαφές ξεκίνησαν από τον πρώην γενικό διευθυντή των «κυανέρυθρων» Βαγγέλη Σουφλέρη, ο οποίος δέχθηκε προσέγγιση από επιχειρηματία που του εκδήλωσε ενδιαφέρον να εμπλακεί με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του υποψήφιου δεν έγιναν γνωστά, με εξαίρεση ότι πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο με… εξίσου σοβαρές προθέσεις, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να προχωρήσει και σε έλεγχο των στοιχείων της ΠΑΕ, προκειμένου να σταθμίσει τις περαιτέρω ενέργειές του.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν πρόκειται για γιατρό ούτε για δικηγόρο», τόνισε χαρακτηριστικά το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Λάζαρος Καμπανόπουλος, αποφεύγοντας να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για το who is who του ενδιαφερόμενου.

Οι εξελίξεις, πάντως, αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διαδικασία θα κινηθεί μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, η οποία δεν αποκλείεται να προκηρυχθεί και άμεσα.

Από εκεί και πέρα, άμεσα αναμένεται να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά, με τους «κυανέρυθρους» να προχωρούν προσεκτικά στις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας με τους τρεις παίκτες άνω των 25 ετών που δικαιούνται από τη στιγμή που δεν κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν άδεια.

Και οι τρεις θα αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά, με προτεραιότητα να δίνεται στην απόκτηση ενός αριστερού μεσοεπιθετικού και στη συνέχεια ενός κεντρικού επιθετικού και ενός ακόμη ακραίου.

Στα αγωνιστικά, οι δοκιμές στα Τρία – Πέντε Πηγάδια καλά κρατούν, αφού εκτός από τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σαχσανίδη που βρίσκεται από την Τετάρτη στη Νάουσα, με τους «κυανέρυθρους» προπονείται και ο νεαρός μέσος Παντελίδης που αγωνίζεται στο Κερατσίνι και είναι γιος του προπονητή του ΠΑΣ Σάββα Παντελίδη.

Κατά τα λοιπά, ο Τόσκας εξετάστηκε στην Αθήνα από τον γιατρό του Πανιωνίου Χρήστο Δάρρα που διέγνωσε το μη ανησυχητικό σφίξιμο στον περονιαίο μυ, κάτι που σημαίνει άμεση επιστροφή στη Νάουσα και επανένταξη στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Την Πέμπτη ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα οι νεαροί Βλάχος και Σμυρλής, ενώ την Παρασκευή ανεβαίνουν στη Νάουσα και οι διεθνείς με τη Νέων, Κολοβός, Γιαννακόπουλος και Κούρος.

Τέλος, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών με τους Νεοσμυρνιώτες να αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πρώτο φετινό τους τεστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ