Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Στην Αυστρία ο Νέσιντ για τον ΠΑΟΚ

Στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από τα μεσάνυχτα ο Τόμας Νέσιντ.

Ο Τσέχος φορ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μαγνητική του) και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε θα προχωρήσει ο δανεισμός του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο έχει καταρτίσει ήδη πρόγραμμα προπόνησης για τον 24χρονο παίκτη, ο οποίος θα γνωριστεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας και με τον Χουμπ Στέφενς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν στις άμεσες προτεραιότητές τους την απόκτηση ενός επιθετικού, όμως φαίνεται ότι μετά την παράταση του δανεισμού του Ολίσε υπήρξαν νέες επαφές με τον ρωσικό σύλλογο, στον οποίο δεν υπολόγιζαν τον Τσέχο και ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιον που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ξεκαθαρίζουν ότι δεν τίθεται θέμα περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας και τόνιζαν πως «όλα τα λεφτά στην επίθεση». Αυτό είναι το πλάνο και θα αλλάξει (αν αλλάξει) μόνο κατά τον Αύγουστο, αν προκύψουν νέες ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ