Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Φέτελ: «Θέλω τη νίκη στην Ουγγαρία»

Δύο καρό σημαίες θέλει ο Σεμπάστιαν Φέτελ για να συμπληρώσει το παζλ των νικών στις πίστες που φιλοξενείται το πρωτάθλημα της Formula 1.

Από τον Γερμανό πιλότο της Red Bull λείπει μία νίκη στην Ουγγαρία και μία στην πίστα Circuit of the Americas στις ΗΠΑ για να… τερματίσει.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο περιμένει πως και πως το γκραν πρι της Ουγγαρίας (26-28/7). Ακόμη, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής περιμένει να δει την αντίδραση των ελαστικών της Pirelli στις υψηλές θερμοκρασίες της Ουγγαρίας.

«Έχω κάποιες πολύ ωραίες αναμνήσεις από το γκραν πρι της Ουγγαρίας. Εκεί έτρεξα για πρώτη φορά με μονοθέσιο της Red Bull. Ελπίζω να αυξήσω τις αναμνήσεις μου με μία νίκη εκεί, η οποία θα είναι και η πρώτη στη συγκεκριμένη πίστα, πριν φύγουμε για την καλοκαιρινή διακοπή», ήταν τα λόγια του τρεις φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είχαμε δύο πολύ καλούς αγώνες στη Γερμανία κα στη μεγάλη Βρετανία, όπου τα ελαστικά έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αυτό θα είναι το πρώτο γκραν πρι με τα ελαστικά του 2012 και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η «συμπεριφορά» τους, δεδομένων των πολλών στροφών και της υψηλής θερμοκρασίας του Ουγγαρόρινγκ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ