Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Η βάφτιση της κόρης του Νίκου Αλιάγα

Με μια λιτή, με έντονα τα στοιχεία της παράδοσης, τελετή και σε στενό κύκλο βαφτίστηκε χθες, η κόρη του γνωστού παρουσιαστή Νίκου Αλιάγα στην πατρίδα του, τη Σταμνά, και στο πολύτιμο για την ευρύτερη περιοχή, μοναστήρι της Αγίας Αγάθης.

Ο γνωστός παρουσιαστής δείχνοντας για άλλη μια φορά, την αφοσίωση του στον τόπο του και βάφτισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το εννιά μηνών κοριτσάκι του, με το όνομα Αγαθή, όπως και το ομώνυμο μοναστήρι με το οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένος ο πατέρας της. Νονά της μικρής έγινε η αδελφή του Νίκου Αλιάγα, η Μαρία.

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν απλούστατος με το λευκό να κυριαρχεί, ενώ έξω από την εκκλησία, τους καλεσμένους κεράσαν με χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Στο μυστήριο παρευρέθηκε η Μαριάννα Λάτση η οποία έφτασε με την εντυπωσιακή θαλαμηγό «Paris» στο λιμάνι του Μεσολογγίου, συνοδευόμενη από τον γιό της Πάρη Κασιδόκωστα, η ξαδέρφη του Νίκου Αλιάγα και γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου και αρκετοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλοί συγχωριανοί του.[/quote_text]

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε ταβέρνα της Σταμνάς και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής με guest star τον γνωστό τραγουδιστή – δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο από την Βουλγαρία ειδικά για το γλέντι και προσγειώθηκε στα «κατσάβραχα» όπως είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Αλιάγας.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους του που παρευρέθηκαν σε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του, δεν παρέλλειψε να εκφράσει την ευτυχία του που η μικρή του κορούλα πήρε το χρίσμα στον τόπο που αγαπάει και δεν είναι άλλος από το χωριό του: [quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«Από εδώ ξεκίνησαν όλα και ήταν σημαντικό για εμάς να βαφτίσουμε την κόρη μας στο σημείο αναφοράς των γονιών μου. Ειμαι πολύ περήφανος που η σκούφια μου κρατάει από αυτό το μέρος και χτυπάει το νταούλι στα σπλάχνα μου όπου και αν βρίσκομαι»[/quote_text], είπε χαρακτηριστικά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ