Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακή: “Κομμένα τα φτερά” για Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο

“Φωτιά” στις αεροπορικές συγκοινωνίες βάζει η απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας η οποία διακόπτει από το φθινόπωρο τα δρομολόγια από την Αθήνα για το Ηράκλειο, την Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, από τις 14 Οκτωβρίου σταματούν οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.[/quote_text]

Νωρίτερα, μέσα στον Σεπτέμβριο η Ολυμπιακή Αεροπορία σταματά της πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ρόδος.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η εταιρεία όσοι έχουν βγάλει εισιτήρια από 13 Οκτωβρίου και μετά μπορούν να αλλάξουν ημερομηνία ή να τους επιστραφεί η αξία τους.

 

Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες της, αναφέρονται τα εξής:

”Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Για τα εισιτήρια της ΟΑ που έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφ’ όσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv συμπεριλαμβάνεται.[/quote_text]

Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά την 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτήριου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω την διαδικασία επανέκδοσης, των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air, σας ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία σας”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ