Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Με τακτική… Μπεργκ για Πράνιτς

Σε μία περίπτωση… Μπεργκ ευελπιστούν στο Τριφύλλι ότι θα εξελιχτεί και αυτή του Κροάτη άσου, που εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Όπως και με τον Σουηδό στράικερ που τελικά ντύθηκε στα πράσινα, η ομάδα του θέλει να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του και ψάχνει την πιο συμφέρουσα λύση για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Εκεί ποντάρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που όπως όλα δείχνουν δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους άλλωστε οι «πράσινοι» παραμένουν γερά στο «παιχνίδι» της απόκτησής του, όπως αναφέρει η «Sportday», τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του 32χρονου μπακ-χαφ στην ομάδα της Λισσαβόνας.

Η Σπόρτινγκ άλλωστε επέστρεψε πλέον από τον Καναδά όπου είχε πάει για προετοιμασία, με τον Πράνιτς σε αυτό το διάστημα να προπονείται με τη Β’ ομάδα του συλλόγου. Πλέον όμως ήρθε η ώρα για να… ασχοληθεί με τους παίκτες που δεν υπολογίζει η διοίκηση των «λιονταριών» και ο πρώην άσος της Μπάγερν που έχει συμβόλαιο ως το 2015 λαμβάνοντας περί τις 700.000 ευρώ τον χρόνο «καθαρά» (1,3 εκατ. ευρώ μεικτά), θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος, εισπράττοντας ως αποζημίωση ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ. Ο παίκτης άλλωστε έχει στα διαπραγματευτικά του «χαρτιά» και την επιλογή να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιό του και να πληρωθεί όλο το ποσό που έχει λαμβάνειν, που φυσικά είναι η απευκταία για τους Ίβηρες.

Με αυτό τον τρόπο και την… υπέρβαση που δείχνει διατεθειμένο να κάνει το Τριφύλλι, θα καλυφθεί σημαντικό μέρος από τη «χασούρα» του παίκτη, ενώ ένα ακόμα σημαντικό όπλο του Παναθηναϊκού, είναι όπως φαίνεται και η διάθεση του να προσφέρει μέχρι και τριετές συμβόλαιο στον Κροάτη. Πολυετή άλλωστε συμβόλαια προσέφεραν οι «πράσινοι» και στους Μπεργκ (4 χρόνια), Μέντες (3 χρόνια) ώστε να τους δελεάσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ