Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Καμίνης: “Η φιλανθρωπία δεν είναι αυτοδιαφήμιση”

Η φιλανθρωπία δεν είναι αυτοδιαφήμιση και η φιλοπατρία δεν είναι εθνικισμός, τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]«Ως δήμαρχος αδυνατώ να αποδεχτώ και να προσυπογράψω στην κίνηση της Χρυσής Αυγής», δηλώνει ακόμα ο κ. Καμίνης.[/quote_text]

Τόνισε ότι στην πόλη αυτή θα πρέπει να λειτουργούμε με κανόνες και πως δεν πρέπει να θυσιάζουμε την ουσία στα θέματα επικοινωνίας.

Έφερε ως παράδειγμα τη διανομή 2.000 συσσιτίων καθημερινά από το δήμο Αθηναίων, όπως και από την εκκλησία και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, που δεν προβάλλεται -όπως είπε- ως σόου.

Προέτρεψε τη Χρυσή Αυγή να πάει στα γραφεία της να κάνει τη διανομή καθώς η πλατεία Αττικής είναι δημόσιος χώρος που τελεί υπό την ευθύνη δημοκρατικά εκλεγμένης αρχής και θα διατίθεται με βάση την αρχή της νομιμότητας.

Πρόσθεσε ότι δεν έχει δεχθεί απειλές αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος αλλά θα λεει ευθαρσώς τη γνώμη του, καθώς ζούμε σε περίοδο κρίσης που κάποιοι κοιτάνε να εμφυσήσουν τον τρόμο και το φόβο.

Επίσης ανέφερε πως με την ωριμότητα που διακρίνει την ΕΛ.ΑΣ θα αποφευχθούν τα επεισόδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ