Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Στοίχημα και «φρουτάκια» σε καφέ της Κέρκυρας

Σε «ναό» του παράνομου τζόγου είχε μετατρέψει το καφέ-μπαρ που διατηρεί στην Κέρκυρα ο 47χρονος ιδιοκτήτης του. Μάλιστα, έβγαζε πλούσια κέρδη από τη διενέργεια παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος και από την εγκατάσταση υπολογιστών για το παράνομο παιχνίδι «φρουτάκια».

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ο 43χρονος, προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος, προσπάθησε να καθυστερήσει τον έλεγχο… κλειδώνοντας την είσοδο με ειδικό σύστημα ελέγχου.

Συνελήφθη, όμως, και διαπιστώθηκε ότι χειρίζονταν μέσω του server το ιντερνετικό στοίχημα, ενώ συνελήφθη μαζί του και ένας 55χρονος θαμώνας που στοιχημάτιζε εκείνη την ώρα.

Οι 15 υπολογιστές που βρίσκονταν στο μαγαζί και έπαιζαν τα απαγορευμένα παιχνίδια, κατασχέθηκαν μαζί με άλλους δύο κεντρικούς server και 1.560 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης ως έσοδα από τον παράνομο τζόγο και παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μαζί με τον υπεύθυνο και τον πελάτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ ο οποίος απουσίαζε και έπεσε λίγες ώρες αργότερα στα χέρια των αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ