Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Τέλη Αυγούστου η απολογία Τσοχατζόπουλου

«Σήμερα πιστεύω ότι ο Ζήγρας κάλυπτε τον Άκη Τσοχατζόπουλο- με δούλευαν και οι δύο ψιλό γαζί».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο κατηγορούμενος Αστέριος Οικονομίδης, που απολογείται στο δικαστήριο.

Ο Αστέριος Οικονομίδης ιδιοκτήτης της εταιρείας ARCON (σσ. σήμερα έχει κλείσει) η οποία είχε αναλάβει την ανακαίνιση ακινήτων επί των οδών Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Κόμνα Τράκα, στην απολογία του έστρεψε τα βέλη του στον Νίκο Ζήγρα και εμμέσως πλην σαφώς «κάλυψε» τον κατηγορούμενο πρώην υπουργό για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, οι παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων.

« Ο Ν. Ζήγρας είναι ένας κακός άνθρωπος. Το μόνο άτομο που κάνει παρέα μέσα στη φυλακή είναι ένας Αφγανός που κατηγορείται για δολοφονία. Ακόμη και όταν έρχεται στη φυλακή η σύζυγος μου με το μωρό παιδί μας, μου λέει πάρε το παιδί και εξαφανίσου» είπε στην απολογία του ο Αστέριος Οικονομίδης για την προσωπικότητα του Νίκου Ζήγρα, ενώ λίγο νωρίτερα τον είχε χαρακτηρίσει ως ένα «σκληρό άνθρωπο» που όταν πίστεψε ότι ο Άκης δεν μπορεί να «καθαρίσει» την υπόθεση, άρχισε να μιλάει.

Ο Αστέριος Οικονομίδης στην απολογία του αναφέρθηκε αναλυτικά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η εταιρεία ΑRCΟΝ είχε αναλάβει την ανακαίνιση του νεοκλασικού της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και του ακινήτου της Κόμνα Τράκα, όπως επίσης και στην αγορά του ακινήτου της Δεινοκράτους από την εταιρεία Bluebell και την πώλησή του στην κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

 

Πηγή: tokarfi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ