Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας με την κατηγορία της εκβίασης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 41χρονος αστυφύλακας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασκούσε παράνομα το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ και εκβίασε 34χρονη, από την οποία ζητούσε 300 ευρώ προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες για το άτομο που την ενδιέφερε.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Ο 41χρονος συνελήφθη χθες, την ώρα που παραλάμβανε 200 ευρώ από την 34χρονη, χρήματα που είχε προσημειωθεί.[/quote_text]

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην αστυνομία, αρχικά του έδωσε το ποσό των 100 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα, αρνούμενη να του δώσει κι άλλα λεφτά. Εκείνος, όμως, όπως καταγγέλλει, απαιτούσε να λάβει και τα υπόλοιπα 200 ευρώ, εκβιάζοντάς την ότι σε αντίθετη περίπτωση θα αποκαλύψει προσωπικά της στοιχεία σε άτομα του περιβάλλοντός της.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσικλέτα, που ανήκει στον αστυφύλακα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τετράδιο με σημειώσεις και ένα χαρτί με ποσά και ονόματα.

Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκβίαση και παράβαση της νομοθεσίας για τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ