Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δεν προχωρά η ΑΕΚ για Τσιρίλο

Μπορεί εκείνος να έδειχνε με κάθε τρόπο πως επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ και να κλείσει την καριέρα του σε αυτή. Μπορεί στην Ενωση να υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού ως εναλλακτική επιλογή για μια έμπειρη λύση στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, η οριστική απόφαση που λήφθηκε στην ΑΕΚ είναι να μην υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο.

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν – όσοι δεν το έμαθαν άμεσα – για την επίσκεψη του Ιταλού στα Σπάτα. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι την καψούρα του να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Αλλά στη νέα εποχή δεν κυριαρχεί μόνο το συναίσθημα, αλλά και η λογική. Ο Ιταλός είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και η παρουσία του στην ΑΕΚ θα συνέβαλε μόνο στην προσεχή σεζόν και τίποτε παραπάνω. Και πρόκειται για περίοδο, όπου υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί και δεσμεύσεις.

Συν τοις άλλοις, στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν να «παίξουν» με τον Τσιρίλο. Καίτοι δεν είχαν αναλάβει καμία δέσμευση απέναντι του, διαπιστώνουν συνεχώς την επιθυμία του και δεν θέλουν να τον κρατούν δέσμιο της επιθυμίας του. Ετσι κατέστησαν σαφές πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση συμφωνίας μαζί του και η ΑΕΚ εξετάζει διακριτικά άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Πηγή: enwsi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ