Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σφράγισαν το «μαγαζί» του Κιάμου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες και κυρίως του ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου «FIX» στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, στο οποίο εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.

Ειδικό κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος «εισέβαλε» στο μαγαζί προκειμένου να κάνει έρευνα. Από τον έλεγχο που διενήργησαν οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε ότι οι υπάλληλοι που ήταν ασφαλισμένοι ήταν ελάχιστοι, με αποτέλεσμα το μαγαζί να σφραγιστεί για 48 ώρες!

Τίποτα δεν προμήνυε τα ξημερώματα ότι το κέφι που κυριαρχούσε στο κατάμεστο από κόσμο μαγαζί της Χαλκιδικής έμελε -τουλάχιστον για τους ιδιοκτήτες- να βγει ξινό.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έχουν ξεκινήσει τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας στους τουριστικούς προορισμούς, είπαν να πάνε, Κιάμο.

Έτσι και έγινε. Ειδικό κλιμάκιο της Δίωξης «επισκέφθηκε» το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά ο δημοφιλής αοιδός και, όπως και στο Nammos της Μυκόνου, άρχισε να ελέγχει τις αποδείξεις, να αναλύει τις εισπράξεις και να ζητά τα βιβλιάρια ασφάλισης των εργαζομένων.

Ο έλεγχος ήταν πολύωρος. Όπως διαπιστώθηκε, σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι του μαγαζιού -πάνω από 100 άτομα σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ανασφάλιστοι.

Απόρροια του ελέγχου ήταν το κατάστημα, μετά από εντολή που δόθηκε από το ΣΔΟΕ, να σφραγιστεί για 48 ώρες!

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ