Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τεσσάρα η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό

Πρώτο φιλικό ήταν το σημερινό απέναντι στην Νέα Ιωνία και ακόμα είναι να νωρίς για να βγάλει ο Τραϊανός Δέλλας συμπεράσματα. Όμως κάθε νίκη είναι σημαντική. Και μάλιστα με το ευρύ 4-1. Ο Δημήτρης Ανάκογλου που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δυο γκολ και από ένα ο Τσούπρος και ο Γροντής. Όπως ήταν αναμενόμενο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε το ματς με μια «μεικτή» ενδεκάδα από νεαρούς και από έμπειρους. Κάτι που είχε κάνει και στα «διπλά» στις προπονήσεις. Και στην έναρξη του ματς παρέταξε την ομάδα μ’ ένα κλασικό 4-3-3. Με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια και τον Τσουκαλά με τον Τσουμάγκα στα δυο άκρα της άμυνας. Ο Τσούπρος και ο Τζανετόπουλος είναι τα δυο στόπερ. Ο Ζιβάνοβιτς αγωνίζεται ως μοναδικός κόφτης με τον Παληαρούτα και τον Κορδέρο σε θέσεις εσωτερικών χαφ. Ο Μούργκα με τον νεαρό Τζάθα είναι τα δυο εξτρέμ ενώ ο Μπρέσεβιτς είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δέλλας παρέταξε ουσιαστικά μια καινούργια ενδεκάδα.  Με τον Βούρα κάτω από τα δοκάρια και τον Σταθάκη με τον Ντούμπερετ στο κέντρο της άμυνας. Ο Γεωργέας πήγε σε θέση δεξιού μπακ και ο Πεταυράκης στην αντίστοιχη θέση αριστερά. Ο Ρόβας, ο Ανάκογλου και ο Γροντής στην μεσαία γραμμή, και στην τριάδα της επίθεσης οι Παυλής, Τσεβάς και Δημγκιόκας.

Η σύνθεση της Νεας Ιωνίας: Παναγιωτοπουλος-Παυλιδης-Ροπας-Κοντιδης-Τερλελης-Σπαγγης-Αχμετ-Ερεκι-Βογατσας-Μαλτσι-Ογμποε. Στην ομάδα της Νέας Ιωνίας πήραν θέση οι Μοτσικας, Χρουσης, Ξαγοραρης, Ψύχος, Ραγιας, Γκικας, Τυρπος, Νησαριωτης, Κονιαρης, Ξενακης, Βογατσας.

Πηγή: enwsi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ