Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ρόδος:΅Έκλεψε ασημένια κοσμήματα από εταιρεία κούριερ!

Οι πληροφορίες  που είχε ένας 41χρονος κακοποιός για το δέμα με τα ακριβά ασημένια κοσμήματα που θα έφτανε σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών στη Ρόδο, αποδείχθηκαν σωστές. Σύντομα κατάφερε να το βάλει στο χέρι και να πουλήσει το περιεχόμενό του, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί τα κέρδη του.

Ο Έλληνας  δράστης κατάφερε να αρπάξει  το δέμα χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον υπάλληλο της εταιρείας κούριερ και έσπευσε αμέσως σε ένα γνωστό του 52χρονο κοσμηματοπώλη για να ξεπουλήσει τη λεία του! Κάποιος που ήξερε τι είχε κάνει, όμως, τον πρόδωσε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του 90 ασημένια κοσμήματα που είχε κρατήσει για να τα πουλήσει ο ίδιος, τρία κινητά, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκατοστών και 75 ευρώ.

Η έρευνα  ανατέθηκε στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο του 52χρονου όπου ανακάλυψαν άλλα 27 κοσμήματα από την κλεμμένη παρτίδα και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Μαζί του παραπέμφθηκε και ο 41χρονος κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ