Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Το κορίτσι του Johnny Depp τα είχε με γυναίκα!

Η πανέμορφη ηθοποιός Amber Heard που γνωρίσαμε κυρίως μετά την εμφάνισή της στο πλευρό του Johnny Depp στην ταινία «The Rum Diary’» και τη σχέση τους, αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του ερωτικού της παρελθόντος.
Η δημοσιότητα που δέχτηκε, ιδιαίτερα μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Johnny, δεν έκανε την 27χρονη ηθοποιό να αντιδράσει αρνητικά. Αντιθέτως, δέχεται το γεγονός πως η προσωπική της ζωή θα γινόταν θέμα σε περιοδικά, ιδιαίτερα με την ταυτόχρονη φήμη που κερδίζει μέσα από το επάγγελμά της.
Για αυτό δεν κρύβεται καθόλου και περπατάει χέρι-χέρι με τον Johnny Depp στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «The Lone Ranger» και δίνει τροφή αποκαλύπτοντας το ερωτικό της παρελθόν. Όπως δήλωσε πρόσφατα στο διαδικτυακό περιοδικό The Edit, δεν θέλει να βάλει ταμπέλα στη σεξουαλικότητά της καθώς έχει κάνει σχέσεις «με άντρες αλλά και με μια υπέροχη γυναίκα».
«Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι απλά αυτή που είμαι και ποτέ δεν θα υποκριθώ τίποτα και για κανένα», είπε η όμορφη ηθοποιός.
Φαίνεται πως η Amber παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, ενώ και επαγγελματικά βλέπει την καριέρα της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ήδη προετοιμάζει 4 νέες ταινίες, εκ των οποίων και το «Three Days To Kill» με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner και το «Autobahn» με τον Zac Efron.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ