Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΟΚ: «Φαβορί και στην Τούμπα η Σάλκε»

Ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου έχρισε και πάλι φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους την Σάλκε. Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στα προβλήματα που είχε στα άκρα η ομάδα του, αλλά και στην άδεια Τούμπα.
Αρχικά ο τεχνικός του Δικεφάλου είπε τα εξής:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 5-6 λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε πρόβλημα από τα άκρα. Στην αρχή δεν είχαμε απάντηση, αλλά την βρήκαμε στη συνέχεια και ήμασταν πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».
Για την τιμωρία της Τούμπας: «Είναι κρίμα που το παιχνίδι θα γίνει σε άδειες κερκίδες. Το ποδόσφαιρο είναι για τους θεατές, είναι για γεμάτες κερκίδες. Πιστεύω ότι και στο δεύτερο παιχνίδι, το φαβορί θα είναι η Σάλκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντικός για μας, αλλά να μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε σε άδειες κερκίδες και χωρίς την συμπαράσταση του κόσμο».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απαντώντας σε ερωτήσεις για το σημαντικό βήμα που έκανε ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το πώς νιώθει ο ίδιος μετά το 1-1, τόνισε: «Και πριν τον αγώνα και μετά, ένιωθα πολύ καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι όταν θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη γύρω στις 5 το πρωί. Μάλλον δεν θα είμαι τόσο καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα για την Σάλκε για τον δεύτερο αγώνα, το 1-1. Η Σάλκε είναι επικίνδυνη και μπορεί να βάλει γκολ και στον δεύτερο αγώνα. Είμαστε ακόμη στο ημίχρονο. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά που πρέπει να παίξουμε κι αυτό είναι το σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ