Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Σύλληψη 42χρονου μαστροπού στην Πάτρα

Στην πιο… συνηθισμένη παγίδα έπεσε ένας Έλληνας μαστροπός που εξωθούσε στην πορνεία μια 56χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα, κλείνοντάς της «ροζ» ραντεβού μέσω κινητού! Στο τελευταίο τηλεφώνημα που δέχθηκε, δεν αντιλήφθηκε ότι ο «πελάτης» ήταν αστυνομικός.

Μετά από πληροφορίες και έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ένας από αυτούς κατάφερε να εξασφαλίσει τον αριθμό τηλεφώνου του 42χρονου μαστροπού και να επικοινωνήσει μαζί του ζητώντας ερωτική συνεύρεση με την 56χρονη. Η «τιμή» συμφωνήθηκε στα 40 ευρώ και το ραντεβού κλείστηκε για το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του δράστη! Μόλις παραδόθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα, ο 42χρονος που βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο συνελήφθη και προσήχθη μαζί με την 56χρονη στην Ασφάλεια.

Στο σπίτι οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 780 ευρώ, τέσσερα κινητά, ένα περίστροφο κρότου και ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων για τα οποία εκτός από την κατηγορία για μαστροπεία ο 42χρονος αντιμετωπίζει και αυτή της οπλοκατοχής, ενώ σε βάρος της 56χρονης σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ