Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Πρίντεζη-Τσιάμη

Το ζευγάρι, παρά τα δημοσιεύματα που τις τελευταίες ημέρες «ανακοινώνουν» τον χωρισμό του, συνεχίζει να είναι δεμένο και πιο ερωτευμένο από ποτέ, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν δίνει καθόλου σημασία σε όσα λέγονται και ακούγονται, ενώ η Playmate 2003 σε επικοινωνία που είχε μαζί της η Real Life δήλωσε «δεν χωρίζουμε» και δεν θέλησε να κάνει κανένα επιπλέον σχόλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, τόσο ο παίκτης του Ολυμπιακού όσο και το κορίτσι του έχουν κουραστεί να διαβάζουν τα σενάρια περί χωρισμού τους, ενώ κοινή ανάγκη και των δύο είναι να προστατέψουν όσο μπορούν τη σχέση τους. «Είναι αστεία και ανυπόστατα όλα αυτά που γράφονται για τη σχέση μας και απορούμε για ποιον λόγο προσπαθούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα», υποστηρίζουν σε δικούς τους ανθρώπους που ζουν από κοντά αυτόν τον έρωτα.

Οι χωριστές διακοπές

Όσον αφορά τις φετινές χωριστές διακοπές του ζευγαριού – που υπήρξαν και αφορμή για τις φήμες περί χωρισμού –  σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, είναι κάτι που το κάνουν από το πρώτο καλοκαίρι που γνωριστήκανε.

Εκτός από τις κοινές τους διακοπές, ο καθένας ξεχωριστά περνά κάθε καλοκαίρι μερικές ημέρες με τους φίλους του σε προορισμό της επιλογής του. Έτσι και φέτος, εκείνος πέρασε μερικές ημέρες μόνος τους με τους φίλους του στη Μύκονο, αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό και λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και η σύντροφός του.

Μετά οι δύο τους βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του μπασκετμπολίστα, τη Σύρο, όπου παρέμειναν για δύο εβδομάδες ενώ ακολούθησαν και οι διακοπές τους στη Πάρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ