Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Στο νεκροτομείο τα παιδιά του Michael Jackson

Στις 29 Αυγούστου ο βασιλιάς της pop Michael Jackson θα γινόταν 55 χρονών. Λίγες μέρες μετά, η μητέρα του, η 83χρονη Katherine Jackson αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τη ζωή των παιδιών του μετά τον θάνατο του γιου της στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας για την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Michael Jackson, τόνισε ότι η μικρή επηρεάστηκε πάρα πολύ από την τραγωδία: “Ούρλιαζε κι έκλαιγε όταν πέθανε ο Michael φωνάζοντας ‘θέλω να έρθω μαζί σου μπαμπάκα, δεν θέλω να ζω χωρίς εσένα’. Η Paris υπέφερε πολύ μετά τον θάνατό του. Είχε φωτογραφίες του Michael σε όλους τους τοίχους του δωματίου της. Όποια φωτογραφία κι αν βρισκόταν μέσα, έπρεπε να είναι του Michael”, τονίζει η γιαγιά των τριών παιδιών του Michael Jackson, που έχει 26 εγγόνια κι 11 δισέγγονα.

Όπως αποκαλύπτει, τα τρία παιδιά προσπάθησαν πολύ σκληρά να ξεπεράσουν τον χαμό του πατέρα τους τον Ιούνιο 2009: “Τα παιδιά πήγαν συνολικά δέκα φορές στο νεκροτομείο όπου φυλάσσετο η σορός του Michael. Όταν ήμουν στο δωμάτιο, εγώ δεν μπορούσα καν να μπω μέσα”, επισημαίνει, αποκαλύπτοντας ότι ρώτησε την κόρη της LaToya τι έκαναν τα εγγόνια της στο γραφείο κηδειών: “Μου είπε ότι τα παιδιά αγκάλιαζαν και φίλαγαν τον Michael. Αν και ήταν νερκός δεν σταματούσαν να τον αγκαλιάζουν”.

Η γιαγιά Jackson είπε ότι η Paris τα παει πολύ καλύτερα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, κόβωντας τις φλέβες της και παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ