Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Δ. Μελισσανίδης: «Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες»

Φουντώνει η διαμάχη του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την διαφαινόμενη απόσυρση των Ερυθρόλευκων από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και τη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν από τον ΟΣΦΠ, μέσω διαρροών, για τους νέους όρους στις χορηγίες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ για τη Γ’ Εθνική ερωτήθηκε (ως εμπλεκόμενος και στον ΟΠΑΠ) για τη δυσαρέσκεια των Πειραιωτών και τη φημολογία περί απόσυρσής τους από τη χορηγία και με τις απαντήσεις του έριξε λάδι στη φωτιά καταδεικνύοντας ότι η διαμάχη μεταξύ των δύο συλλόγων φουντώνει.

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Εχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με εμάς. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε», είπε αρχικά σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ο αποκαλούμενος «Τίγρης» και συνέχισε: «Αυτοί τελειώσανε. Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου…. ες είναι αυτές».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης που απέφυγε να ονοματίσει σε ποιους αναφέρεται, σχετικά με τη χορηγία που προσέφερε ο ΟΠΑΠ στον Ολυμπιακό, είπε: «Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς φιλάκια. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν τη χορηγία. Οχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου-τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν;».

Ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό διευκρίνισε ότι «με τον σύλλογο και τον κόσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Τον σέβομαι όπως σέβομαι όλες τις ομάδες. Ο ΑΕΚτσής μπορεί να χάσει τα πάντα αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια του».

 

 

Πηγή: tovima.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ