Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Μαχλάς: Πρώτός σκόρερ στις… απουσίες από το δημοτικό συμβούλιο

Ένα απίστευτο περιστατικό, με πρωταγωνιστή τον δημοτικό σύμβουλο (ναι, έχει και αυτή την ιδιότητα) Νίκο Μαχλά διαδραματίστηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κλήθηκε να παραλάβει το σχετικό έγγραφο που προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις όπου ένας αιρετός της αυτοδιοίκησης απουσιάζει συνεχώς από τις συνεδριάσεις του ΔΣ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μαχλάς όχι μόνο δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αλλά έσκισε το επίσημο έγγραφο μπροστά στην εμβρόντητη υπάλληλο της Περιφέρειας που του το παρέδωσε! Η κίνηση αυτή προσβάλει αναμφισβήτητα τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αλλά και τους δημότες που ανέδειξαν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ σε αυτή την θέση. Γιατί δεν είναι μόνο το τελευταίο περιστατικό, αλλά η γενικότερη στάση του Μαχλά, ο οποίος αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στις… απουσίες από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Από κοντά τον ακολουθεί και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της παράταξης του δημάρχου, ο Μανόλης Ρουμπάκης, ο οποίος – όπως λένε οι πληροφορίες – δεν πήγε καν να παραλάβει το σχετικό έγγραφο… Αλήθεια, γιατί δεν διευκολύνουν οι ίδιοι την κατάσταση; Στην πλούσια ελληνική γλώσσα υπάρχει και η λέξη παραίτηση. Εκτός και αν αληθεύει μια πληροφορία που θέλει τους επιλαχόντες να μην είναι και τόσο αρεστοί, οπότε οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν στο σχήμα κι ας … σέρνονται στο αυτοδιοικητικό γήπεδο.

 

 

Πηγή: prismanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ