Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ο “Κόζα Mostras” παντρεύεται

Ο τραγουδιστής των Koza Mostra Ηλίας Κόζας ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Χαρούλα.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso”, μετά τον γάμο δεν θα ακολουθήσει μια τυπική και συνηθισμένη γαμήλια δεξίωση, αλλά ένα rock party! Ο γαμπρός και τα… φιλαράκια του θα δώσουν μια συναυλία στο Block 33, στην οποία θα τραγουδήσει, φυσικά, και ο Αγάθωνας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με dj, που θα επιχειρήσει να κρατήσει αμείωτο το κέφι των νεονύμφων και των 250 καλεσμένων τους. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τρεις φίλοι τους, ενώ τόσο η Χαρά όσο και ο Ηλίας θα κάνουν ιδιαίτερη εμφάνιση αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής εμφανιζόταν σε live stage της Θεσσαλονίκης κι εκείνη εργαζόταν εκεί, ενώ παράλληλα σπούδαζε Ψυχολογία. Αν και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ο Ηλίας δεν τολμούσε να κάνει την πρώτη κίνηση, καθώς… ντρεπόταν, ωστόσο οι δυο τους έμελλε να είναι μαζί. Εναν χρόνο αργότερα συναντήθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ της πόλης κι έτσι άρχισε το ειδύλλιο, το οποίο στις 27 Οκτωβρίου θα καταλήξει στην εκκλησία.

 

 

Πηγή: Εspresso

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ