Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Ο κρυφός έρωτας του κ.Υπουργού… (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, από την περασμένη άνοιξη είδε την προσωπική του ζωή να αλλάζει ριζικά εξαιτίας μιας γοητευτικής γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά.

Σύμφωνα με την Real Life και τη δημοσιογράφο Ελένη Ζούμη, ο λόγος για την Ιόλη Φωτοπούλου, επιχειρηματία και λάτρη της μόδας, με την οποία γνωρίστηκε σε κοσμική εκδήλωση, όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι.

Χαμηλού προφίλ άνθρωποι και οι δύο, κατάφεραν να διασφαλίσουν τη διακριτικότητα που ζητούσαν, κρατώντας τα ραντεβού τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι δυο τους επέλεγαν ήσυχα στέκια της Βάρκιζας και της Βουλιαγμένης για τις εξόδους τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια μικρή απόδραση σε νησί των Σποράδων, μακριά από κοσμικότητες και πολυσύχναστα μέρη.

varvitsiotis1

Η κρίση στη σχέση τους
Με την επιστροφή στην Αθήνα και στην καθημερινότητα, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Όπως επισημαίνουν στη Real φίλοι του ζευγαριού, το φορτωμένο πρόγραμμα του υπουργού, αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ι. Φωτοπούλου τους έχουν αναγκάσει να μείνουν χωριστά, κάτι που θα τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι δεν είναι μαζί, όμως όλοι όσοι τους ξέρουν μιλούν για μια παροδική κρίση που θα ξεπεραστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ