Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Γ. Γερμενής: Από μποξέρ … βουλευτής

Όταν η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή, ο Γιώργος Γερμενής ήταν από τους βουλευτές που τράβηξαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας της συμμετοχής του στο black metal συγκρότημα “Naer Mataron”.
Ο “Καιάδας”, όπως είναι γνωστός στους φαν του συγκροτήματος, έβγαινε στη σκηνή να τραγουδήσει θυμίζοντας περισσότερο πρωταγωνιστή σε ταινία θρίλερ: Βαμμένο πρόσωπο, αίματα, ζωσμένος με δεσμίδες από σφαίρες αλλά και ένα κυνηγητικό μαχαίρι στο ένα χέρι, ενώ στο άλλο κρατούσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει στίχους που αναφέρονταν ακόμη και στον Εωσφόρο.
Καιαδας

Καιαδας 2

Καιαδας 3

Καιαδας 4

Άγνωστο όμως είναι το αθλητικό παρελθόν του “Καιάδα”, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το e-reportaz, παρουσιάζοντας σπάνιο οπτικό υλικό. Ο Γιώργος Γερμενής υπήρξε επί 12 χρόνια αθλητής πυγμαχίας. Ξεκίνησε από την Αγία Ελεούσα, ενώ έκανε πρωταθλητισμό με την ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε 5 χρόνια, κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και σε τουρνουά στο εξωτερικό. Χόμπι του είναι ακόμη η ορειβασία.

Γερμενης 1 e

Γερμενης 2e

Γερμενης 3e

Το e-reportaz αποκαλύπτει και μία φωτογραφία από τη στρατιωτική θητεία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος υπηρέτησε σε τάγμα ελικοπτέρων. Μάλιστα “έφαγε” 20 ημέρες φυλακή, όταν έγραψε σε ένα τζαμί στη Ξάνθη «τσεκούρι και φωτιά στα τούρκικα σκυλιά».

Γερμενης 4e

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ