Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Διαψεύδεται η σύλληψη του Παναγιώτη Μανάβη

Διαψεύδεται η είδηση της δήθεν σύλληψης του πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Μανάβη, ο οποίος φέρεται να συνελήφθη ύστερα από συνέντευξη την οποία παραχώρησε και αποκάλυπτε δράσεις της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο. «Τρώγαμε τα λεφτά των εισφορών με τον Μπούκουρα παρέα σε ταβέρνες», επεσήμανε-μεταξύ άλλων- ενώ κατήγγειλε πως οι Χρυσαυγίτες της Κορινθίας πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε μετανάστες με την ανοχή της αστυνομίας.

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]“Είμαι σπίτι μου”, δήλωσε πριν από λίγη ώρα στο ereportaz.gr επισημαίνοντας ότι και εκείνος έμεινε άφωνος όταν διάβασε ότι συνελήφθη από άντρες της Αντιτρομοκρατικής.[/quote_text]

Μάλιστα ο κ. Μανάβης, τον οποίο ο Μπούκουρας κατονόμασε ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες, διευκρίνισε ότι δεν είναι και ρίχνει ακόμη περισσότερο φως για τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής καθώς όπως υποστηρίζει, όταν εγκατέλειψε το ακροδεξιό κόμμα δεχόταν απειλές για αρκετό καιρό.

«Ημουν στη Χρυσή Αυγή και δε θέλω να έχω πλέον καμία σχέση με αυτούς ούτε με το Μπούκουρα», δηλώνει ο πρώην χρυσαυγίτης Παναγιώτης Μανάβης. Μάλιστα, δεν διστάζει να προβεί σε αποκαλύψεις για τα αμαρτωλά ταμεία της οργάνωσης, υποστηρίζοντας πως ο βουλευτής Κορινθίας χρησιμοποιούσε τις εισφορές των μελών για να τρώει με την παρέα του σε ταβέρνες και σε ξενοδοχεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ