Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ “φλερτάρουν” τον Μήτρογλου

Πόλο έλξης για ευρωπαϊκά κλαμπ αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου. Οι επιδόσεις του διεθνούς φορ του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης και το βράδυ της Παρασκευής στο Γ. Καραϊσκάκης θα υπάρχουν κατάσκοποι οι οποίοι θα τον τσεκάρουν στο ματς της εθνικής μας ομάδας με τη Σλοβακία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Ο “Πιστολέρο” που θα αγωνιστεί στα γνωστά του λημέρια και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη ρέντα του στο σκοράρισμα. Ηδη έχει σημειώσει τέσσερα χατ-τρικ την εφετινή σεζόν(μέσα σε 35 ημέρες), τρία στο πρωτάθλημα στα ματς με Λεβαδειακό, Skoda Ξάνθη, Βέροια και ένα στη συνάντηση με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα τα δύο χατ-τικ είναι συνεχόμενα(με Αντερλεχτ, Βέροια).

Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό ο Μήτρογλου να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ποιοι είναι οι σύλλογοι που θα έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Μητρο-γκόλ; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φλερτάρει με τον «Γερμανό» καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να μετακινηθεί στη Μάγερν Μονάχου. Η ομάδα της Βεστφαλίας θα στείλει πιθανότατα εκπρόσωπο της στο Γ. Καραϊσκάκης. Εξάλλου σκάουτερ και άλλων ομάδων θα παρακολουθήσουν το ματς Ελλάδας-Σλοβακίας(21.45). Εκτός από την Ντόρμουντ και άλλοι γερμανικοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων Αμβούργο, Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου. Λοξές ματιές στον φορ του Ολυμπιακού ρίχνουν από την Αγγλία οι Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Φούλαμ, από την Ιταλία οι Ιντερ, Τζένοα καθώς και ομάδες από τη Ουκρανία.

Εξάλλου οι εκπρόσωποι ευρωπαικών συλλόγων θα τσεκάρουν τον Μήτρογλου και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί λοιπόν ο Μήτρογλου με τις υψηλές επιδόσεις του στο σκοράρισμα να μαγνητίζει ευρωπαϊκούς συλλόγους, ωστόσο δημιουργεί πονοκέφαλο στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το καυτό θέμα αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του και την αύξηση του ποσού της ρήτρας(από 8 σε 11-12 εκατ. ευρώ).

Ο Τζόελ Κάμπελ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα. Σε περίπτωση που ο 21χρονος κασταρικανός εξτρέμ δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα με την Ονδούρα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την Παρασκευή ασκήσεις αποφόρτισης και ασκήσεις τεχνικής σε χαλαρούς ρυθμούς. Οι Πάουλο Μασάντο, Μιγκέλ Τόρες συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ στις ασκήσεις τεχνικής συμμετείχε ο Λεάντρο Σαλίνο. Στην προπονηση συμμετείχε και ο πρώην αμυντικός των Ερυθρολευκων, Φρανσουά Μοντέστο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ