Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο επιστάτης του καταζητούμενου Πάλλη

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αφέθηκε μετά την απολογία του, ο άνδρας που συνελήφθη στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη κατά την έρευνα στο σπίτι του εργοδότη του.

Ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι επιστάτης στην οικία του Αν. Πάλλη, αρνήθηκε ότι είχε καμία γνώση για τα όπλα που εντοπίστηκαν από την αστυνομία την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη συνήγορό του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε οτι δεν υπέπεσε στην αντίληψη του παράνομη συναλλαγή ή παράνομο εμπόριο όπλων. Τα συλλεκτικά όπλα αλλά και τα όπλα της προσωπικής φρουράς του καταζητούμενου επιχειρηματία είπε οτι αγοράζονταν κυρίως από τις ΗΠΑ με όλα τα παραστατικά.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι από όσο γνωρίζει δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ πρόσωπα της Χρυσής Αυγής το σπίτι ή το μουσείο του Α. Πάλλη, τον οποίο δήλωσε πως έχει να δει από τις 19-20 Ιουλίου. Επέμεινε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από επιστάτης. Εμφανίζεται μάλιστα να είπα ότι: “¨Επισκεπτόμουν το σπίτι ανα περίπου 10 ημέρες για να μαζεύω χαρτιά και λογαριασμούς και να τα δίνω στο δικηγόρο του καταζητούμενου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ