Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ελληνοαυστραλός μεγιστάνας συγκλονίζει με τις απόψεις του για την κρίση (video)

Έλληνες που μας κάνουν περήφανους στα πέρατα του κόσμου,  μετέφεραν την εμπειρία τους, μιλώντας στο συνέδριο που έγινε το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία, για την προοπτική του Ελληνισμού με συνδιοργανωτές την οργάνωση ellines.com και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ομιλητές 5 επιτυχημένοι Έλληνες του εξωτερικού, που διακρίνονται παγκοσμίως στις επιστήμες και στο «επιχειρείν».

Υπουργοί της Κυβέρνησης, βουλευτές, δήμαρχοι, Μητροπολίτες, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άλλοι εκατοντάδες πολίτες παρέστησαν στις εργασίες του συνεδρίου, που συντόνιζε ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου.

Η ομιλία όμως του ελληνοαυστραλού μεγιστάνα Κώστα Μακρή (Con. Makris) ήταν «όλα τα λεφτά» στο συνέδριο. Μίλησε από καρδιάς, «έξω από τα δόντια», για την οικονομική κρίση και για την πολιτική της αντιμετώπιση, για «σκυλόψαρα», ξένους επενδυτές, για την διαπόμπευση των Ελλήνων επιχειρηματιών από το ΣΔΟΕ και για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, προκαλώντας τις επευφημίες και το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων. Αναμφίβολα ο «Eλληνάρας» μεγιστάνας Μακρής ήταν το πρόσωπο του συνεδρίου.

Ο Κώστας Μακρής ήρθε από την Αυστραλία αποκλειστικά για το συνέδριο, συνοδευόμενος από τον προσωπικό του φίλο και γνωστό ποινικολόγο Παύλο Σαράκη.

Ο δικηγόρος τον εκπροσωπεί νομικά στην Ελλάδα και τους ενώνει φιλία χρόνων. Μάλιστα ο Eλληνοαυστραλός μεγιστάνας στα διάφορα «πηγαδάκια» με αξιωματούχους της κυβέρνησης εξέφραζε την έντονη δυσφορία του για την πρόσφατη διαγραφή του Σαράκη από τη Νέα Δημοκρατία. Και είναι αλήθεια ότι το Μαξίμου προβληματίζεται έντονα για το ποια θα είναι η πολιτική στάση του Παύλου Σαράκη, από εδώ και πέρα, όταν έχει και τέτοιους οικονομικά πανίσχυρους υποστηρικτές.

Δείτε την ομιλία του Ελληνοαυστραλού μεγιστάνα Κώστα Μακρή:

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ