Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Αυτοκίνητα, κοστούμια, χορός μιας άλλης εποχής στη Μαρίνα Φλοίσβου

Σε μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πολλούς φίλους των ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αλλά και επισκέπτες ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή το «10ο Concours d’ Elegance 2013».
Από νωρίς το πρωί, είχαν παραταχθεί σπάνια και εξαιρετικού κάλλους αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, έτοιμα να αξιολογηθούν από τους κριτές που με την ξεχωριστή τους περιβολή διακρίνονταν ανάμεσα στο πλήθος.

Tη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίτιμοι κριτές από το εξωτερικό όπως οι: Carlo Otto Brambilla, γραμματέας κριτών του Concours d’Elegance Villa d’Este και δημοσιογράφος, ο Dott. Stefano Pasini, συγγραφέας, συλλέκτης & κριτής διεθνών διοργανώσεων και ο Αλέξανδρος Λιώκης, μέλος του σχεδιαστικού τμήματος της Maserati.

Τις εντυπώσεις των μελών, των θεατών, αλλά και των κριτών «έκλεψαν» μια Lamborghini Miura SV του 1973, που αναδείχθηκε «Το Κάλλιστον» (Best of Show), ένα Amilcar CC του 1922, μια Ferrari Lusso του 1964 που έλαβε το βραβείο καλύτερου εσωτερικού και καλύτερης αναπαλαίωσης, και βέβαια το Austin Beach Car του 1961 που διακρίθηκε για τον ασυνήθιστο σχεδιασμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ