Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Η εξομολόγηση της Ζέτας για το “Dancing”!

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η παρουσιάστρια και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για το σόου χορού του ΑΝΤ1, το οποίο μετά από τρία χρόνια, έπαψε να παρουσιάζει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ερωτηθείσα από την Ελένη Μενεγάκη εάν της έχει λείψει το η παρουσίαση του σόου, απάντησε αφοπλιστικά και… εξομολογητικά!

«Μου έλειψε το Dancing; Θα σου πω πως μου έλειψε», εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και πρόσθεσε: «Την πρώτη Κυριακή, ήμουν στην πρόβα, κι εκεί γύρω στο μεσημέρι έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι τώρα θα ήμουν εκεί, με τους διαγωνιζόμενους, θα έκανα αυτό. Με πήγε η συνήθεια, αλλά μετά ξεχάστηκα με την πρόβα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως σαφώς έχει στεναχωρηθεί και αποκάλυψε πως όταν πήρε την απόφαση, το σκεφτόταν για μια εβδομάδα. “Μου λείπει, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή με αυτό που κάνω τώρα και μου δίνει τεράστια χαρά”, είπε. Όσο για το αν έχει κρατήσει επαφές με κάποιος από το σόου είπε: «Με κάποιους από το Dancing έχω κρατήσει επαφές με ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Από αυτούς που ξέρετε έχω επαφή με τον Φωκά, αλλά δεν έχει τύχει να μιλήσω με κάποιον άλλο. Κι όταν ήμουν στο Dancing δεν είχα πολλές σχέσεις εκτός του show».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ