Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η καταιγίδα έφερε και προβλήματα σε όλη την Ελλάδα

Η σημερινή κακοκαιρία κυρίως από το μεσημέρι και μετά έπληξε όλη την Ελλάδα και σε πολλές περιοχές της δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Αυτή που ταλαιπωρήθηκε περισσότερα ήταν η Δυτική Ελλάδα…

Δείτε αναλυτικά παρακάτω σε κάθε περιοχή της χώρας τι προβλήματα προέκυψαν από τις σφοδρές καταιγίδες:

Στην Αττική για μία ακόμα φορά πλημμύρισε το σημείο στη συμβολή Πειραιώς και Χαμοστέρνας, ενω λόγω συσσώρευσης υδάτων μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας, τα νότια προάστια και την παραλιακή.

Στην Πειραιώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη για αρκετή ώρα  από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κλειστή είναι και η υπόγεια γέφυρα της Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου. Στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και παροχή βοήθειας σε οχήματα. Συνολικά στην Αττική επιχειρούν 20 συνεργεία.

Στην Πάτρα τμήμα της πόλης έμεινε χωρίς ρεύμα (στις περιοχές της Οβρυάς, της Εγλικάδας, των Δεμενίκων και της Μεσσάτιδας) ενώ σπίτια και καταστήματα σε αρκετές περιοχές πλημμύρισαν λόγω υπερχείλισης υπονόμων.

Στη Μεσσήνη ΙΧ παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στο ρέμα της Θουρίας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Στο δρόμο Ασπρόχωμα – Μεσσήνη υπερχείλισε ο ποταμός Αρις ενώ σοβαρά προβλήματα με τα νερά υπάρχουν στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς και στην είσοδο του ΤΕΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ