Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

«Σήκωσαν» στρωτήρες του Ο.Σ.Ε. βάρους ενός τόνου!

Το έσκασαν αφήνοντας πίσω τους έναν… ανήλικο συνεργό τους, οι «κυνηγοί» μετάλλων που είχαν κλέψει μεταλλικούς στρωτήρες βάρους ενός τόνου από τις σιδηροδρομικές γραμμές που βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο της παλιάς λαχαναγοράς στο Βόλο! Ο πιτσιρικάς έπεσε στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. μαζί με τα κλοπιμαία.

Οι αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή και αντιλήφθηκαν τους τρεις δράστες που είχαν ήδη φορτώσει στο φορτηγάκι πέντε κομμάτια σιδηροτροχιών μήκους δυο μέτρων το καθένα και πέντε μεταλλικούς, συνολικού βάρους 1.000 κιλών.

Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή, αλλά μόνο ο 20χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος και ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του κατάφεραν να διαφύγουν.

Τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα που προέρχονται από το ανενεργό δίκτυο του Ο.Σ.Ε. αποδόθηκαν σε υπάλληλο του Οργανισμού, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων. Ο ανήλικος δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος λόγω της μικρής ηλικίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ