Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Προσήχθησαν γνωστοί ποινικολόγοι και ανώτατο στέλεχος του ΣΔΟΕ

Σοκ προκαλούν οι προσαγωγές δυο ποινικολόγων των Αθηνών καθώς και ανώτατου στελέχους του ΣΔΟΕ, για υπόθεση διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη ΓΑΔΑ βρίσκονται δυο ποινικολόγοι και ο τμηματάρχης του ΣΔΟΕ κατόπιν έρευνας που διεξήγαγε η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας.
Οι ποινικολόγοι έχουν προσαχθεί, από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ και ανακρίνεται για σοβαρή υπόθεση διαφθοράς με χρυσό, που φέρεται να έχει κατασχεθεί από το ΣΔΟΕ Αττικής.
Επιχειρηματίας με εταιρεία χρυσού στο Σύνταγμα, κατήγγειλε στους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. τον γνωστό ποινικολόγο όπως επίσης κι ένα άλλο δικηγόρο που έχει προσαχθεί, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να μεσολαβήσουν για να χρηματίσουν το μεγαλοστέλεχος του ΣΔΟΕ με το υπέρογκο ποσό των 400.000 ευρώ.
Ο Τμηματάρχης του ΣΔΟΕ έχει κληθεί από τις εσωτερικές υποθέσεις της αστυνομίας, για κατά αντιπαράσταση εξέταση, την στιγμή που η αστυνομία κατάσχεσε σε δικηγορικό γραφείο κοντά στην Ευελπίδων τα 400.000 ευρώ προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Για τον βαθμό ή όχι συμμετοχής των δύο δικηγόρων αλλά κυρίως του Τμηματάρχη του ΣΔΟΕ Αττικής είναι σε εξέλιξη διεξοδική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ