Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ποια διάσημη αρραβωνιάστηκε “μυστικά” τον σύντροφο της; Δείτε ποια (Φωτο)

Τι και αν τους χωρίζουν αμέτρητα χιλιόμετρα; Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που εκμηδενίζει τις αποστάσεις. Μπορεί εκείνη να μένει στην Αθήνα και ο σύντροφός της στην Ιταλία, δεν αφήνουν όμως καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και συχνά πυκνά ταξιδεύουν για να βρεθεί ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Το τελευταίο ταξίδι το πραγματοποίησε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη για τα μάτια και μόνο του Σάββα Γκέντσογλου. Και φυσικά, ο άσος του ποδοσφαίρου φρόντισε με μια έκπληξη που ετοίμασε να κάνει την επίσκεψη αυτή να της μείνει αξέχαστη….

Αν και η σχέση τους κρατά μόλις επτά μήνες, οι δύο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Ο Σάββας οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο και υπό το φως των κεριών χάρισε στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες φιλικού του προσώπου, ο ποδοσφαιριστής είχε πολύ άγχος για εκείνη τη βραδιά μιας και ήθελε όλα να είναι τέλεια. Πρώτη φορά στη ζωή του θα έκανε ερωτική εξομολόγηση και ήθελε να θυμούνται αυτήν τη στιγμή. Τα λόγια που ακούστηκαν ήταν τόσο ρομαντικά που και οι δύο στο τέλος της βραδιάς ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοι. Η Αγγελική μάλιστα του υποσχέθηκε πως δεν θα αποχωριστεί ούτε στιγμή το δαχτυλίδι που της χάρισε.

Οι δύο τους, προς το παρόν, θέλουν να κρατήσουν τον μυστικό τους αρραβώνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να ενημερώσουν πρώτα τις οικογένειές τους. Επειδή όμως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, το χαμόγελο και των δύο μαρτυρά ότι πετάνε στα σύννεφα.

Τα κοινά τους όνειρα

Μετά την επίσκεψη της τραγουδίστριας στη Ρώμη, ο Σάββας όπου και αν πάει συστήνει την Αγγελική ως τον άνθρωπό του. «Η Αγγελική είναι η γυναίκα της ζωής μου», δηλώνει με τα μάτια του να επιβεβαιώνουν την ευτυχία του. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που το ζευγάρι όταν είναι με φιλικά του πρόσωπα εκμυστηρεύεται ότι κάνει σχέδια για το μέλλον. Ονειρεύονται την κοινή τους ζωή και δεν το κρύβουν. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη δεν έκρυψε την επιθυμία της να χαρίσει στον 8χρονο γιο της Μπαμπίνο ένα αδελφάκι από το σύντροφό της. «Θέλω να κάνω πάρα πολύ ένα παιδί με τον Σάββα», εξομολογήθηκε.

Από ό,τι φαίνεται ο θεός Έρωτας τους έχει… χτυπήσει για τα καλά με τα βέλη του και όλα δείχνουν πως το ταξίδι της κοινής τους ζωής είναι έτοιμο να αρχίσει.

Δείτε τους μαζί:

iliadi3

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ