Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην “Κιβωτό”

Επίσκεψη της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε, εχθές, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου (Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη) στη Κιβωτό του Κόσμου, για  την παράδοση  σχολικών  ειδών και γραφικής ύλης που συνέλεξε σε μια από τις πρόσφατες δράσεις της εθελοντικού χαρακτήρα στο νομό Αττικής.

Δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε την αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων που εργάζονται αλλά και στηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία υπάρχει υπό την προστασία του Πάτερ Αντώνιου από το 1998.

Τα 400 παιδιά, ελληνόπουλα αλλά και παιδιά από όλες τις χώρες του κόσμου, βιώνουν σήμερα την στοργή και την ειρήνη της Κιβωτού του Κόσμου μακριά από την πρότερη φτώχεια, την πείνα, τον ρατσισμό και άλλες πληγές που μαστίζουν καθημερινά την κοινωνία μας.

Σημαντική επίσης είναι η βοήθεια σε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για την καθημερινή κάλυψη αναγκών 550 οικογενειών που συμμετέχουν στα προγράμματα και στις δραστηριότητες της Κιβωτού καθώς και σε επιπλέον 100 οικογένειες που στηρίζονται από το κοινωνικό παντοπωλείο.

Προς την υπεύθυνη του ιδρύματος κ. Κορομηλά τονίστηκε από τους Άγγελο Ωραιόπουλο -Υπ. Εθελοντισμού, Ανέστη  Χατζηθεοδοσίου– Γραμματέα  Εκτελεστικής Επιτροπής, Μανώλη Παντελίδη– Υπ. Αθλητισμού και Ελπιδοφόρου Νικολόπουλου – Υπ. Μετανάστευσης η πρόθεσή μας για επιπλέον βοήθεια και συμπαράσταση, γιατί εκτός από οποιαδήποτε πολιτική δράση, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων χαρακτηρίζεται για την κοινωνική της ευαισθησία και την αλληλεγγύη προς όλες τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ