Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ντοκουμέντα-φωτιά από τα ταγματα εφόδου της Νίκαιας!

Video και φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στην Χρυσή Αυγή υπήρχαν τάγματα εφόδου, είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, εικόνες από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, και φωτογραφικό υλικό που εμφανίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να φαίνεται επικεφαλής αυτών των ταγμάτων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στο video αυτό μεταξύ των «πρωταγωνιστών» φέρονται να είναι και κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ωστόσο δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Εκεί ακούγονται και συνθήματα μίσους όπως: «Αυτή η γη δεν σας ανήκει, αναρχικοί και μπολσεβίκοι». Το σύνθημα «Αιμα Τιμή Χρυσή Αυγή» και κάποιος να δίνει παραγγέλματα όπως «Δεν γελάμε! Κάντε γρήγορα τετράδες!». Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φαίνεται να φορούν κράνη, κρατούν ασπίδες και κοντάρια τα οποία χτυπούν μεταξύ τους για εκφοβισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρόκειται για υλικό που περιέχεται στην πολύ μεγάλη δικογραφία και έχει προέλθει από τους υπολογιστές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, και προφυλακισθέντων, Νικου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

images.watchit.gr images.watchit.gr4 images.watchit.gr6 images.watchit.gr7 images.watchit.gr55 images.watchit.gr1111 images.watchit.gr2222

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ