Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Λιάνα Κανέλλη: “Η λέξη ανάπτυξη μου προκαλεί αναγούλα”

Η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ ως καλεσμένη σε εκπομπή του STAR μίλησε, όπως συνηθίζει άλλωστε, “έξω από τα δόντια”. Δήλωσε ότι: “με τη λαϊκή στήριξη το ΚΚΕ θα μπορούσε να κυβερνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα ο λαός από την επόμενη μέρα κιόλας θα ένιωθε ότι αυτός είναι στην εξουσία, ότι αυτός κυβερνά!”.

Στην ερώτηση αν θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα ικανό να αναλάβει τη διακυβέρνηση και αν η Ελλάδα έχοντας τον ως πρωθυπουργό θα είχε ένα καλύτερο μέλλον, η απάντηση της κα. Κανέλλη ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. “Από τότε που ο Τσίπρας άρχισε να τα πήγαινε καλύτερα, παρατηρώ ότι το κίνημα του είναι πιο αδύνατο! Ο Τσίπρας ηλικιακά θα έκανε να αναλάβει τη διακυβέρνηση, αλλά μόνο για αυτό. Δεν είναι δυνατόν να έχει ως χώρα- πρότυπο την Αργεντινή, που εκεί χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!”, πρόσθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Όσον αφορά για το θέμα της Ευρώπης η κα Κανέλλη είναι σταθερή στην άποψη της. Θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω στην Ελλάδα και σίγουρα δεν συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας. Η ίδια δήλωσε ότι η λέξη ανάπτυξη της “προκαλεί αναγούλα”,γιατί ξέρει καλά την υποκρισία που χαρακτηρίζει όσους την επικαλούνται και ότι δεν πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας.Μάλιστα επισήμανε ότι:”Η Ελλάδα από την ένταξη της στην Ε.Ε έπαψε να ανήκει στο λαό της. Δεν ενοποιείς τις οικονομίες, ενοποιώντας τη φτώχεια!”.

Για το θέμα των πρόωρων εκλογών ήταν σαφής.”Το 60% των Ελλήνων σύμφωνα με δημοσκοπήσεις δηλώνει ότι δεν θέλει εκλογές. Δεν ζητάει ο κόσμος εκλογές, εφόσον γνωρίζει καλά ο λαός ότι δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματα του”.
“Μόνο ο λαός μπορεί να πατήσει πόδι στην τρόικα!Όλα τα υπόλιπα είναι εκ του πονηρού.” “Κάτι δήθεν προσπάθειες για να ενισχυθεί ο ελληνικός λαός, δίνοντας του ψίχουλα, πολύ απλά είναι για να μην σηκώσει κεφάλι”,έκλεισε το λόγο της η βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ