Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Καταστροφική πυρκαγιά σε αποθήκη του εργοστασίου ΚΡΙ – ΚΡΙ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αποθήκη παρασκευής γιαουρτιών της εταιρίας ΚΡΙ – ΚΡΙ στις Σέρρες.

Η φωτιά η οποία ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα στις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου, μαίνεται περίπου από τις πέντε το απόγευμα, και γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι 15 υπάλληλοι οι οποίοι βρίσκονταν στην αποθήκη την ώρα της πυρκαγιάς κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κτίριο πριν συμβεί το μοιραίο.

Στο σημείο εκτός από τα ασθενοφόρα τα οποία βρίσκονται εκεί για προληπτικούς λόγους, επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής με 25 πυροσβέστες, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης της συμμετέχουν και υδροφόρες των δήμων του νομού.

pirkagiakri1

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να “κρατήσουν” τη φωτιά μακριά από τις αποθήκες του εργοστασίου μέσα στις οποίες βρίσκονται εύφλεκτα υλικά και αμμωνία, αλλά και από ένα πρατήριο βενζίνης το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόνο 300 μέτρων μακριά από το εργοστάσιο!

Ωστόσο η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί και πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ενώ η τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Σερρών – Οινούσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ