Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Προς αναζήτηση τεχνικού η Μπαρτσελόνα;

Δύσκολη η ζωή του Ζεράρντο Μαρτίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα…

Κρίνοντας και από τα νέα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν νέο τεχνικό, καθώς ο Αργεντινός προπονητής δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του!

Σύμφωνα με το «Skysports» ο Σάντρο Ροσέλ έχει ήδη βολιδοσκοπήσει του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, αφού θέλει μετά το καλοκαίρι και το Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας να συνεχίζει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση της Μπρατσελόνα δεν είναι ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας τους, καθώς δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της! Να θυμίσουμε πως η «Μπάρτσα» ολοκλήρωσε το 2013 στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμη με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 46 πόντους, πέρασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει την καλύτερη επίθεση, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης με 49 γκολ, ενώ 46 έχει η Ατλέτικο… Μόνο που η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν είναι ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε άλλωστε και μια αινιγματική δήλωση. «Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ακόμα και ο προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά… Το συμβόλαιο του Μαρτίνο με τη Μπαρτσελόνα έχει διάρκεια δυο έτη, αλλά δεν φαίνεται πως θα το εξαντλήσει!

 

 

 

Πηγή: onsports.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ