Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Νάσος Αθανασίου σε Παπακώστα: «Δεν ξέρεις τι λες, είσαι γελοία»

Ένταση δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστές τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ από το ΠΑΣΟΚ και την Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ. Το περιστατικό το οποίο περιγράφει ο «Μικροπολιτικός» έλαβε χώρα στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε κάποια στιγμή να αναλύει τον όρο «εκτσογλανισμός» που χρησιμοποίησε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Τα χειρότερα συνέβησαν όταν έσβησαν οι κάμερες με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ λέγοντάς της: «Μωρή γελοία δεν ξέρεις τι λες, είσαι ηλίθια, δεν πάτε όλοι στο διάολο» και πολλά άλλα γαλλικά.

Τον ρόλο του «πυροσβέστη» ανέλαβε η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία απευθυνόμενη στον Νάσο Αθανασίου του είπε: « ντροπή να λες τέτοιες κουβέντες σε μία κυρία» με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή τα πυρά του: «Δεν βγάζεις και εσύ τον σκασμό μωρή. Αντε βούλωστο μωρή».

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ