Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η ώρα της κρίσης για Τομπούλογλου

Στο ανακριτικό γραφείο έφτασε μόλις ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση διαφημιστικής εταιρείας που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου.

Μετά από δύο προθεσμίες που ζήτησε και έλαβε από την ημέρα της σύλληψής του, σήμερα η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί -μετά την απολογία του- αν συντρέχουν ή όχι οι λόγοι προκειμένου ο κατηγορούμενος να κριθεί προφυλακιστέος.

Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για σκευωρία και υποστηρίζει ότι τα χρήματα που έλαβε προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο.

Ο ισχυρισμός του αυτός ωστόσο δείχνει να καταρρέει μπροστά στους αποκαλυπτικούς του διαλόγους με ενδιάμεσα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Όσο για το φερόμενο ως συνεργό του, εμφανίζεται να υποστηρίζει πως εκείνος δεν γνωρίζει τίποτα και πως τον κάλεσε για να μην πέσει θύμα ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του παιδιατρικού νοσοκομείου φέρεται να απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ για να μην κηρύξει έκπτωτη διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει πρόγραμμα του «Αγλαΐα Κυριακού», μετά από διαγωνισμό.

Συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων, μαζί με ένα 40χρονο, ο οποίος επίσης κατηγορείται για συναυτουργία στην εκβίαση.

Παρακάτω δείτε το επίμαχο video με τον Τομπούλογλου να παίρνει την μίζα:

Η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα των… από newsview

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ