Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δείτε τον πιο καλοντυμένο άνδρα για το 2013! (Φωτο)

Βραβεία για τον πιο καλοντυμένο άνδρα της χρονιάς που μας πέρασε απένειμε το περιοδικό “Esquire”.

Στην κορυφή όμως δεν βρέθηκε κάποιος από του εκπροσώπους της σόουμπιζ, ούτε κάποιος πρωτοκλασσάτος ηθοποιός ή τραγουδιστής.

Η σεμνότητα στο ντύσιμο έφερε για πρώτη φορά τον Πάπα Φραγκίσκο στην πρωτιά κάνοντας τον να κατακτήσει τον τίτλο του πιο καλοντυμένου άνδρα για το 2013.

Pope Francis waves to crowds as he arrives to his inauguration mass on 19 March 2013.

Ο Ποντίφικας έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απλότητά του, αφήνοντας πίσω τα ακριβά άμφια και τις αστραφτερές λιμουζίνες και επιλέγοντας ένα πιο ταπεινό τρόπο ζωής, αποδεικνύοντας όχι μόνο την αισθητική αλλά και την προσωπικότητά του.

Ο ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ξεχώρισε για μία ακόμη φορά καθώς οι διακρίσεις που έχει ήδη λάβει, είναι αρκετές. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε “πρόσωπο της χρονιάς” από το “Time” αλλά και το “Advocate”, ένα από τα δημοφιλή περιοδικά προάσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων.

“Οι ενδυματολογικές επιλογές που κάνει, δείχνουν τον χαρακτήρα του”, επισημαίνει ο ειδικός Μαρκ Ιβαν Μπλάκμαν.

“Θυμάμαι στην κηδεία του Ιωάννη Παύλου του Β΄που φορούσε εκείνα τα κόκκινα παπούτσια. Μετά την εκλογή του στον παπικό θρόνο, ο Φραγκίσκος επέλεξε να φορέσει μαύρα παπούτσια, τα οποία είναι απλά και ταιριάζουν περισσότερο στο ρόλο του ως προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας”, πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ