Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Πρωθυπουργός κοιμάται στους δρόμους!

Καλά, στην Ελλάδα αυτό δεν πρόκειται να το δούμε ΠΟΤΕ! Κάπου όμως στον κόσμο συμβαίνουν κι αυτά… Ένα διαφορετικό πρόσωπο, λοιπόν, έδειξε ο πρόεδρος της τοπικής περιφέρειας του Νέου Δελχί στην Ινδία Αρβίντ Κετζριουάλ, ο οποίος αυτοχαρακτηρίστηκε «αναρχικός».

Ο πρωθυπουργός της περιφέρειας και πρόεδρος του Κόμματος του Απλού Ανθρώπου θέλησε να διαμαρτυρηθεί εναντίον της απραξίας της αστυνομίας που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας και γι’ αυτό ξεκίνησε να κοιμάται στο πεζοδρόμιο και να ασκεί τα καθήκοντά του από ένα αυτοκίνητο!

Σκοπός του Κετζριουάλ είναι να πιέσει για μεταρρυθμίσεις στο σώμα της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο κρίνεται αναποτελεσματική.

«Θα συνεχίσουμε τη διαμαρτυρία μας. Πώς ο υπουργός Εσωτερικών (Σουσιλκουμάρ) Σίντε μπορεί να κοιμάται όταν τόσα εγκλήματα διαπράττονται στο Δελχί, όταν γυναίκες δεν είναι ασφαλείς στο Δελχί; Δεν θα το διαπραγματευτούμε» είπε ο Κεζριουάλ την Τρίτη.

Ο Κεζριουάλ θέλει να πάρει υπό τον έλεγχό του την αστυνομία, η οποία ως τώρα υπάγεται στον υπουργό Εσωτερικών της κεντρικής κυβέρνησης και φημίζεται για τη διαφθορά στις τάξεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ